Hoi collega!

Jij zoekt …

… een nieuwe uitdaging, een leuke werkomgeving en lieve collega’s. Je hebt een diploma of ten minste het certificaat Tandartsassistent. Je bent bij voorkeur een (paro-)preventieassistent of hebt ten minste de ambitie om door te groeien als (paro-)preventieassistent. Je zoekt een leuke, allround, fulltime of parttime baan.

Wij bieden …

… een modern ingerichte tandartsenpraktijk met een hecht en enthousiast team wat echt iets voor elkaar over heeft. Een leuke, uitdagende en veelzijdige baan, volop doorgroei mogelijkheden, uitstekende (secondaire) arbeidsvoorwaarden zoals een eigen loonschaal (meer groei), een bonusregeling en extra vrije dagen.

Wij verwachten…

… dat je allround werkt, dat wil zeggen dat je afwisselend kunt werken: je assisteert aan de stoel (we hebben verschillende disciplines in huis, zoals implantologie en lachgassedatie), of je zit achter de balie en doet de omloop, of je draait een eigen behandelagenda.

… dat je bereid en in staat bent om de dag om 07:00 uur te beginnen. Om 17:00 zijn we klaar. Dit zijn lange dagen en er wordt geen uitzondering op deze aanvangstijden gemaakt. Een voordeel is dat je bij fulltime (38 uur) slechts vier dagen hoeft te werken en je één dag voor jezelf hebt. Parttime (3 dagen) komt dit neer op 28,5 uur.

… dat je jezelf flexibel kan opstellen

… dat je aantoonbaar gevaccineerd bent tegen hepatitis B.

We nodigen je graag uit om kennis te komen maken met onze praktijk en ons team, stuur je CV en motivatiebrief naar management@hagensenschouten.nl t.a.v. Merel Everaerts.

LET OP: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Erkend leerbedrijf

Stages voor BOL (beroeps-opleidende leerweg) of BBL (beroepsbegeleidende leerweg) zijn mogelijk bij Hagens & Schouten tandartsen. Ben jij minimaal 2e jaars dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief.

Bent u op zoek naar een tandarts?

Wij nemen patiënten aan, u bent van harte welkom!