Gezocht: paro-preventie assistent

Wat wij jou kunnen bieden

Je komt te werken in een moderne, ISO9001 gecertificeerde, tandartspraktijk met een leuk, hecht en bovenalles collegiaal team. De samenstelling van ons patiëntenbestand is divers, geen dag is het zelfde. We begeleiden en helpen elkaar en zijn allround in onze werkzaamheden. Dat wil zeggen dat je als allround assistent afwisselend achter de balie, in de omloop, aan de stoel of met een eigen preventieagenda werkt.

We bieden je graag de mogelijkheid om door middel van cursussen of nascholingen door te blijven groeien in wie je kunt zijn.

Wij bieden jou niet alleen salariëring volgens onze eigen loonschalen maar ook nog eens uitgebreide en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze praktijk en ons team? Kom een keer langs om kennis te maken!

Je kan een afspraak maken door je CV en motivatiebrief te sturen naar management@hagensenschouten.nl of bel met de praktijk op 075 303 0613 en vraag naar de praktijkmanager.

Wat wij graag in jou zien

Wij zoeken een gediplomeerd/gecertificeerd tandartsassistent, bij voorkeur met een afgeronde opleiding tot paro-preventie-assistent of ten minste de ambitie om dit diploma te behalen.

Als paro-preventie-assistent houd je er van zelfstandig en vooral op een prettige wijze om te gaan met patiënten. Je geeft patiënten voorlichting en motiveert hen op het gebied van mondhygiëne. Naast de paro-preventiewerkzaamheden vindt je het ook leuk af en toe te assisteren aan de stoel. Ook het proces van reiniging, desinfectie en sterilisatie en frontoffice werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Je bent op de hoogte van de relevante wetgevingen op gebied van o.a. veiligheid en hygiëne en je werkt volgens de professionele richtlijnen, werkinstructies en praktijkprotocollen.

 • Ben jij een zelfstandig werkende, stressbestendige, proactieve, klant- en kwaliteitsgerichte teamspeler?
 • Iemand voor wie samenwerking en onderlinge collegialiteit hoog in het vaandel staat?
 • Heb jij goede communicatieve vaardigheden, kun je jezelf schriftelijk en verbaal goed uitdrukken in de Nederlandse taal?
 • Heb je ervaring (pré) met Simplex, MS Office en Dental Rules?
 • Wil je full-time of part-time werken (minimaal 2 dagen per week)?

Dan ben jij de collega naar wie wij zoeken!
Klim in de pen en stuur jouw CV en motivatiebrief naar management@hagensenschouten.nl

LET OP: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Gezocht: mondhygiënist (loondienst of ZZP)

Voor onze moderne tandartsengroepspraktijk zoeken wij per direct een part-time mondhygiënist.

Wij bieden:

 • een moderne tandartsengroepspraktijk, van alle gemakken voorzien en met leuke collega’s
 • het volgen van bij- en nascholing
 • verschillende disciplines in huis, zoals implantologie en sedatie
 • ZZP of loondienst: goede arbeidsvoorwaarden (bij loondienst goede beloning, extra vakantiedagen, vakantiegeld en een eindejaar bonus)

Functie eisen:

 • HBO-diploma mondzorgkunde
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving en de geldende protocollen, instructies en richtlijnen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Woonachtig in de omgeving van Wormerveer

Spreekt bovenstaand profiel je aan? Stuur dan je motivatiebrief inclusief cv met pasfoto en evt. naam van referent naar genoemd e-mailadres. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op via management@hagensenschouten.nl.

LET OP: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Erkend leerbedrijf

Stages voor BOL (beroeps-opleidende leerweg) of BBL (beroepsbegeleidende leerweg) zijn mogelijk bij Hagens & Schouten tandartsen. Zorg dat je jouw CV en motivatiebrief tijdig bij ons aanlevert, er zijn beperkte plekken beschikbaar. Vanaf februari 2023 hebben wij weer plek voor een gemotiveerde stagiair.

Bent u op zoek naar een tandarts?

Wij nemen patiënten aan, u bent van harte welkom!