Welkom bij Hagens & Schouten tandartsen

Midden in Wormerveer ligt onze moderne praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne waar gewerkt wordt met persoonlijke aandacht, volgens de nieuwste richtlijnen en met de modernste apparatuur. U bent van harte welkom als patiënt.

Onze missie

Al vanaf 2007 zijn wij met veel plezier tandarts in Wormerveer. Na bijna 10 jaar zijn wij in 2016 onze eigen tandartsenpraktijk begonnen. Wij hebben gedurende de jaren veel tandheelkundige kennis vergaard en wilde onze eigen visie tot uiting brengen in een gloednieuwe tandartsenpraktijk. Daarbij laten wij zien dat wij kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel hebben staan. In deze tandartsenpraktijk zijn al onze ideeën en eisen werkelijkheid geworden. Wij vertrouwen er op een langdurige relatie met onze patiënten op te bouwen en samen ons gemeenschappelijke doel te bereiken: een gezond gebit gedurende uw hele leven!

Neem een virtueel kijkje binnen

Via Google Streetview  kunt u een virtueel kijkje nemen in onze praktijk. Volg de witte pijlen, u kunt na de balie linksaf de wachtkamer in, aan het eind van de wachtkamer rechtsaf de gang in, aan het eind van de gang kunt u de behandelkamer in en daarna kunt u zelfs even een kijkje achter de schermen nemen.

Wilt u liever een keer persoonlijk of met het hele gezin langskomen om kennis te maken met de praktijk en ons team? Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsafspraak.

Bent u op zoek naar een tandarts?

Wij nemen patiënten aan, u bent van harte welkom!