Contact

Voor het maken van een afspraak belt u bij voorkeur op telefoonnummer 075 303 0613

Afspraak annuleren of wijzigen?
Dit doet u uiterlijk 24 uur voor aanvang van uw afspraak*, dit kan telefonisch, via e-mail en zelfs via Whatsapp. Hierbij letten wij op het tijdstip waarop u de annulering heeft doorgezet.

* Door niet tijdig annuleren of wijzigen van uw afspraak kunnen wij genoodzaakt zijn de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. Het tijdstip van ontvangst van de e-mail en/of Whatsapp geldt hierbij als tijdstempel. E-mail en Whatsapp staan altijd aan dus annuleer of wijzig op tijd. Zorg dat u op de hoogte bent van het praktijkreglement.

Contactformulier

Op het verzenden en daarmee aanleveren van persoonsgegevens via het online formulier is onze privacyverklaring van toepassing. Er worden online geen kopieën van de email en/of bijlagen opgeslagen. Om het formulier te kunnen verzenden dient u akkoord te gaan met de opslag, verwerking en gebruik van de door u verzonden persoonsgegevens

Contactgegevens

Openingstijden

maandag7:00 — 17:00
dinsdag7:00 — 17:00
woensdag7:00 — 17:00
donderdag7:00 — 17:00
vrijdag7:00 — 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
Op dit moment zijn wij gesloten. Spoedgeval? Bel 020 660 2750

Toegankelijkheid

Onze praktijk is geheel rolstoel toegankelijk.

Er zijn invalideparkeerplaatsen op de Marktstraat. Heeft u speciaal vervoer voor uw rolstoel of scootmobiel en zijn er geen parkeerplaatsen beschikbaar voor de deur dan kunt u bellen met de baliemedewerker. Wij openen dan tijdelijk de slagbomen om uw vervoerder de ruimte te geven om uw rolstoel of scootmobiel uit te laden. Parkeren binnen de slagbomen is helaas niet toegestaan.

Vergeet uw parkeerkaart niet te zetten

Route

Eigen vervoer

A8 volgen richting Alkmaar/Beverwijk (Coentunnelweg). Aan het eind van de A8 rechtsaf slaan naar de N246 richting Zaanstad-Noord. Op de N246 bij de eerste kruispunt met stoplichten rechtsaf de Kerstraat in. Op de Kerkstraat het tweede kruispunt met stoplichten rechtsaf de Noorderstraat in. Deze blijven volgen tot na de bocht naar links, dit is de Marktstraat. De praktijk bevindt zich aan uw linker hand.

Vanaf de Provinciale weg (N203)/Wandelweg afslaan de Stationsstraat in (tegenover station Wormerveer), aan het eind naar links de Zaanweg op. Deze blijven volgen tot de eerste grote afslag naar links, dit is de Marktstraat. De praktijk bevindt zich aan het eind van de straat aan uw rechter hand.

Parkeren

Parkeren kan voor de deur en is gratis. In Wormerveer geldt voor de meeste parkeerplaatsen een blauwe zone, deze wordt duidelijk aangegeven met o.a. een blauwe band om de parkeervakken. In de blauwe zones mag u, met gebruik van de parkeerschijf, maximaal 2 uur parkeren. Bij grote drukte in de Marktstraat kunt u gratis parkeren op het Marktplein, 250 meter verderop.

LET OP: op woensdag is er markt op het plein, hierdoor zijn er minder parkeerplaatsen beschikbaar. Aan de Marktstraat zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar.

Geen parkeerschijf?
Vraag onze baliemedewerker!

Openbaar vervoer

Vanaf treinstation Wormerveer neemt u bus 69, halte Zaanweg. Loop verder in de richting van de bus en sla links af de Marktstraat in. De praktijk vindt u tegen het einde van de Marktstraat, aan de rechter zijde.