Vanaf treinstation Wormerveer neemt u bus 69, halte Zaanweg. Loop verder in de richting van de bus en sla links af de Marktstraat in. De praktijk vindt u tegen het einde van de Marktstraat, aan de rechter zijde.

Eigen vervoer

Eigen vervoer

A8 volgen richting Alkmaar/Beverwijk (Coentunnelweg). Aan het eind van de A8 rechtsaf slaan naar de N246 richting Zaanstad-Noord. Op de N246 bij de eerste kruispunt met stoplichten rechtsaf de Kerstraat in. Op de Kerkstraat het tweede kruispunt met stoplichten rechtsaf de Noorderstraat in. Deze blijven volgen tot na de bocht naar links, dit is de Marktstraat. De praktijk bevindt zich aan uw linker hand.

Vanaf de Provinciale weg (N203)/Wandelweg afslaan de Stationsstraat in (tegenover station Wormerveer), aan het eind naar links de Zaanweg op. Deze blijven volgen tot de eerste grote afslag naar links, dit is de Marktstraat. De praktijk bevindt zich aan het eind van de straat aan uw rechter hand.

Parkeren

Parkeren kan voor de deur en is gratis. In Wormerveer geldt voor de meeste parkeerplaatsen een blauwe zone, deze wordt duidelijk aangegeven met o.a. een blauwe band om de parkeervakken. In de blauwe zones mag u, met gebruik van de parkeerschijf, maximaal 2 uur parkeren. Bij grote drukte in de Marktstraat kunt u gratis parkeren op het Marktplein, 250 meter verderop. Op woensdag is er markt op het plein, hierdoor zijn er minder parkeerplaatsen beschikbaar.

In de Marktstraat zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar.

Alleen samen houden we corona onder controle

Bent u op zoek naar een tandarts?

Wij nemen patiënten aan, u bent van harte welkom!