Veiligheid altijd voorop

Als mondzorgverlener zit wij u letterlijk op de lip. Hierdoor zijn wij ons al jaren bewust van het belang van goede hygiëne- en infectiepreventiemaatregelen. Wij werken altijd volgens de meest recente voorschriften en richtlijnen op gebied van hygiëne- en infectiepreventie en treffen voldoende maatregelen om de veiligheid en gezondheid van onze patiënten en medewerkers zo goed als mogelijk te waarborgen.

De meest recente versie ‘Leidraad Mondzorg Corona’ van onze branchevereniging KNMT vormt de basis van onze aanvullende maatregelen.

Aanvullende adviezen

  • Het dragen van een mondneusmasker door patiënten en overige bezoekers is toegestaan. Dit kan een bijdrage leveren aan het beschermen van mensen met een kwetsbare gezondheid.
  • Wij bieden voor patiënten en overige bezoekers de mogelijkheid om de handen te desinfecteren met handalcohol.
  • Wij zorgen voor extra reiniging van de aan te raken oppervlakken en voor voldoende ventilatie van alle ruimtes binnen de praktijk.

Wij stellen u voor aanvang van de behandeling de volgende vragen:

  • Voelt u zich momenteel gezond?
  • Heeft u klachten die kunnen wijzen op corona?

Heeft u een pijnklacht maar heeft u corona of klachten die kunnen wijzen op corona of bent u in thuisquarantaine (of zou u dat moeten zijn volgens de GGD of de Quarantainecheck)? Kom NIET naar de praktijk! Belt met de praktijk voor advies, wij helpen u graag verder.

Wij schudden nog steeds geen handen. Wij ontvangen u graag met een glimlach.

Zorg dat u ons op de hoogte houdt van wijzigingen in uw gezondheid.
Volgt u alstublieft eventuele aanwijzingen van onze medewerkers op.

Bent u op zoek naar een tandarts?

Wij nemen patiënten aan, u bent van harte welkom!

Inschrijfformulier